Pvc-fönster

Fina pvc-fönster hittar man hos Naturfönster till bra pris.

Pvc fönster Nya Naturfönster Cirkulär Sveriges första cirkulära fönster.

Pvc fönster från Naturfönster. Naturfönster jobbar vidare med hållbarhet genom att introducera Sveriges Nya hållbara pvc-fönster Cirkulär ett hållbart fönster i pvc. Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i pvcfönster segmentet. Arbetet har varit långt och det har varit viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt.Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev Plastfönstret Cirkulär. Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas. Just nu, kampanjj på pvc-fönster Cirkulär, skynda fynda och bara 3 veckors leveranstid.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *